Салата от херинга и ябълка

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    15 мин
  • Готвене
    35 мин
  • Порции
    2
  • View
    288

Тази пикантна салата със сочни парченца плодове и пикантен дресинг от горчица ще бъде чудесно мезе за ракията.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Изплакнете добре картофите. Оставете да къкрят в подсолена вода за 20-30 минути, докато омекнат. След това охладете, обелете и нарежете на големи парчета.

    Стъпка 2

    Обелете лука и нарежете на тънки полу пръстени. Нарежете филето от херинга на малки парченца, а обелените ябълки на тънки филийки.

    Стъпка 3

    Комбинирайте горчица, оцет и зехтин, добавете сол и черен пипер към дресинга си на вкус.

    Стъпка 4

    Комбинирайте картофи, лук, херинга, ябълки и рукола, залейте с дресинга и разбъркайте.

    Вижте още

    Recipe Reviews

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *