- март 26, 2024
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна
-
Прегледа44
За повечето хора тортите се свързват с празниците. Този десерт се приготвя редовно за сватби и годишнини. В Америка има концепция за вкус на торта за рожден ден. Този сладък приятен вкус се добавя към всички сладкиши и се правят ограничени колекции от популярни шоколадови бонбони.
Въпреки това типична торта за рожден ден в Съединените щати се продава във всеки отдел за пекарни. Удивителното е, че тези торти са направени буквално като точни копия една на друга. Бял крем, шоколадов пандишпан, разноцветни поръски.
Разбира се, можете да си купите торта, която е по-разнообразна по дизайн и не е твърде приятна, но от частни сладкари. Ще ви кажем как сами да направите буйна, красива торта.
Съставки
Съставки за тортата:
Начин на приготвяне
Приготвяне на тортата:
Добавете яйчни жълтъци, кисело мляко, 40 грама гранулирана захар и царевично нишесте с бакпулвер в купа, разбъркайте до гладкост. Белтъците се разбиват със солта, ванилията и захарта до пухкава стабилна пяна.
Постепенно добавете тестото към пяната на части, разбъркайте внимателно с шпатула. Застелете тава за печене с пергамент и изсипете тестото в нея.
Поставете съда за печене върху лист за печене и изсипете вряща вода на дъното. Печете сладкиша на 170 градуса за 50 минути.
Остава само да поръсите сладкиша с пудра захар и да сервирате.
Вижте още
Вкусен и лесен кекс без брашно. Ще го готвите всеки ден.
Съставки
Съставки за тортата:
Follow The Directions
Приготвяне на тортата:
Добавете яйчни жълтъци, кисело мляко, 40 грама гранулирана захар и царевично нишесте с бакпулвер в купа, разбъркайте до гладкост. Белтъците се разбиват със солта, ванилията и захарта до пухкава стабилна пяна.
Постепенно добавете тестото към пяната на части, разбъркайте внимателно с шпатула. Застелете тава за печене с пергамент и изсипете тестото в нея.
Поставете съда за печене върху лист за печене и изсипете вряща вода на дъното. Печете сладкиша на 170 градуса за 50 минути.
Остава само да поръсите сладкиша с пудра захар и да сервирате.
Коментирай