Хайвер от тиквички: класическа рецепта
Много от нас обичат хайвер от тиква. За хайвер използвайте всякакви тиквички, както млади, така и големи, но не забравяйте да отстраните семките от последните.
Чипс от пилешко филе в сушилня
За да направите пилешки чипс, ще ви трябва дехидратор за зеленчуци и плодове. Това е удобна и вкусна закуска на работа, на път или в
Брускета с домати: класическа италианска рецепта
Брускетите са класическо италианско предястие, което се състои от изпечен на скара или препечен хляб, настърган със скилидки пресен чесън. Често се допълва със зеленчуци
3 лесни стъпки: Домашната майонеза е идеалното допълнение
Майонезата е универсален сос, който идеално допълва много ястия, придавайки им по-деликатен кремообразен вкус. Той е неразделна част от много рецепти, от салати до сосове
Паста чипс
Това мезе се приготвя за броени минути от това, което вече е в кухнята. Просто е невъзможно да се откъснете от него. Опитайте и вече
Син домат, печен на грил тиган
Тъй като пърженето не е толкова полезно, синият домат може да се приготви и по друг начин, а именно на грил тиган. Нищо от вкусовите
Хумус с червено цвекло
Хумусът с червено цвекло е вкусна разядка, подходяща както за ежедневието, така и за гости.
Патладжанена разядка с чесън
Разядките, особено с чесън, са предпочитани в нашата кухня. Рядко има българско семейство, което сяда на масата без салата или разядка. Патладажнената разядка с чесън