- февруари 23, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Подготовка20 мин
-
Готвене20 мин
-
Порции4
-
Прегледа49 416
Според описанието на рецептата не изглежда, че готвенето на рулото е наистина бързо и лесно, но е така.
Съставки
Начин на приготвяне
Разбъркайте яйцата, брашното и захарта в купа без биене.
Изсипете сместа върху покрит с пергамент лист за печене и изравнете с лъжица.
Печете на 200 ° C за около 15 минути.
На около осмата минута проверете готовността, рулото трябва да се изпече, но да запази еластичността.
Когато печенето приключи, поставете пандишпана директно с хартията върху кърпа и навийте на руло.
След това внимателно извадете хартията и оставете тестото да се охлади.
След това разгънете блата, намажете със сладко и завийте обратно.
Вижте още





Руло със сладко
Съставки
Follow The Directions

Разбъркайте яйцата, брашното и захарта в купа без биене.

Изсипете сместа върху покрит с пергамент лист за печене и изравнете с лъжица.

Печете на 200 ° C за около 15 минути.

На около осмата минута проверете готовността, рулото трябва да се изпече, но да запази еластичността.

Когато печенето приключи, поставете пандишпана директно с хартията върху кърпа и навийте на руло.

След това внимателно извадете хартията и оставете тестото да се охлади.

След това разгънете блата, намажете със сладко и завийте обратно.
Коментирай