Руло със сладко

Снимка: Lifehacker.ru
  • Подготовка
    20 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    4
  • View
    33 195

Според описанието на рецептата не изглежда, че готвенето на рулото е наистина бързо и лесно, но е така.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Разбъркайте яйцата, брашното и захарта в купа без биене.

    Стъпка 2

    Изсипете сместа върху покрит с пергамент лист за печене и изравнете с лъжица.

    Стъпка 3

    Печете на 200 ° C за около 15 минути.

    Стъпка 4

    На около осмата минута проверете готовността, рулото трябва да се изпече, но да запази еластичността.

    Стъпка 5

    Когато печенето приключи, поставете пандишпана директно с хартията върху кърпа и навийте на руло.

    Стъпка 6

    След това внимателно извадете хартията и оставете тестото да се охлади.

    Стъпка 7

    След това разгънете блата, намажете със сладко и завийте обратно.

    Вижте още

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *