- януари 9, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Подготовка20 мин
-
Готвене50 мин
-
Порции4
-
Прегледа1 150
Това е ястие, което се приготвя сравнително лесно и със сигурност ще се хареса не само на семейството, но и на евентуалните гости, които са ви изненадали, че идват след час.
Съставки
Начин на приготвяне
Във вряща вода прибавете 1 с.л. сол и начупепните на розички броколи. Оставете да поври 2-3 мин.
В тиган запържете пилешкото месо, нарязано на хапки. Когато месото е полуготово, прибавете нарязаните гъби и морков.
Отцедете броколите от водата и наредете в тава. Върху тях сложете месото и гъбите. Поръсете с черен пипер и шарена сол.
Загрейте сметаната в дълбок съд и прибавете топеното сирене като разбърквате докато сиренето се разтопи.
Залейте със сместа продуктите в тавата. Сложете в загрята до 180 градуса фурна. Пече се до златиста коричка.
Поръсете с настърган кашкавал и печете още 2-3 мин, докато се разтопи кашкавала.
Вижте още





Пиле с броколи и сметана
Съставки
Follow The Directions

Във вряща вода прибавете 1 с.л. сол и начупепните на розички броколи. Оставете да поври 2-3 мин.

В тиган запържете пилешкото месо, нарязано на хапки. Когато месото е полуготово, прибавете нарязаните гъби и морков.

Отцедете броколите от водата и наредете в тава. Върху тях сложете месото и гъбите. Поръсете с черен пипер и шарена сол.

Загрейте сметаната в дълбок съд и прибавете топеното сирене като разбърквате докато сиренето се разтопи.

Залейте със сместа продуктите в тавата. Сложете в загрята до 180 градуса фурна. Пече се до златиста коричка.

Поръсете с настърган кашкавал и печете още 2-3 мин, докато се разтопи кашкавала.
Коментирай