Пиле лютика

Снимка: Готвач
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    60 мин
  • Порции
    4
  • View
    330

Пилешкото месо е често срещано в традиционната ни кухня. С тази рецепта ще можете да поразнообразите менюто.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Пилешките бутчета се нарязват, овкусяват се с двата вида пипер и сол. Подредете ги в тава, намазана с масло и ги запечете на 200 градуса.

    Стъпка 2

    След като е почти готово месото, прибавете доматите и върнете обратно във фурната да се запекат.

    Стъпка 3

    Обелете чушките и ги накълцайте на ситно. Когато доматите се опекат, прибавете към тях чушките.

    Стъпка 4

    Добавете и 2-3 скилидики нарязан чесън. Гответе ястието още 10-15 минути. Извадете и поръсете с магданоз.

    Вижте още

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *