- януари 12, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка10 мин
-
Готвене60 мин
-
Порции4
-
Прегледа1 130
Пилешкото месо е често срещано в традиционната ни кухня. С тази рецепта ще можете да поразнообразите менюто.
Съставки
Начин на приготвяне
Пилешките бутчета се нарязват, овкусяват се с двата вида пипер и сол. Подредете ги в тава, намазана с масло и ги запечете на 200 градуса.
След като е почти готово месото, прибавете доматите и върнете обратно във фурната да се запекат.
Обелете чушките и ги накълцайте на ситно. Когато доматите се опекат, прибавете към тях чушките.
Добавете и 2-3 скилидики нарязан чесън. Гответе ястието още 10-15 минути. Извадете и поръсете с магданоз.
Вижте още





Пиле лютика
Съставки
Follow The Directions

Пилешките бутчета се нарязват, овкусяват се с двата вида пипер и сол. Подредете ги в тава, намазана с масло и ги запечете на 200 градуса.

След като е почти готово месото, прибавете доматите и върнете обратно във фурната да се запекат.

Обелете чушките и ги накълцайте на ситно. Когато доматите се опекат, прибавете към тях чушките.

Добавете и 2-3 скилидики нарязан чесън. Гответе ястието още 10-15 минути. Извадете и поръсете с магданоз.
Коментирай