Add Recipe

Пиле лютика

Снимка: Готвач
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    60 мин
  • Порции
    4 People
  • Преглеждания
    127

Пилешкото месо е често срещано в традиционната ни кухня. С тази рецепта ще можете да поразнообразите менюто.

Съставки

Начин на приготвяне

1 Стъпка

Пилешките бутчета се нарязват, овкусяват се с двата вида пипер и сол. Подредете ги в тава, намазана с масло и ги запечете на 200 градуса.

2 Стъпка

След като е почти готово месото, прибавете доматите и върнете обратно във фурната да се запекат.

3 Стъпка

Обелете чушките и ги накълцайте на ситно. Когато доматите се опекат, прибавете към тях чушките.

4 Стъпка

Добавете и 2-3 скилидики нарязан чесън. Гответе ястието още 10-15 минути. Извадете и поръсете с магданоз.

Вижте още

Leave a Review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.