Add Recipe

Кисел от сладко и нишесте

Снимка: lifehacker.ru
  • Преглеждания
    1 387

Ароматна, сладка, умерено гъст крем. Използвайте различни конфитюри или комбинирайте няколко вида, за да намерите своя перфектен вкус.

Съставки

Начин на приготвяне

1 Стъпка

Смесете 2 литра вода със сладко. По желание добавете подправки. Оставете да заври и оставете да къкри 3-5 минути. Цветът, вкусът и ароматът на желето ще зависят от вида конфитюр и подправки, които използвате.

2 Стъпка

Прецедете и върнете течността обратно в тенджерата. Плодове вече не са необходими. Оставете отново да заври.

3 Стъпка

Разбъркайте нишестето със 150 мл студена вода и изсипете в тенджера на тънка струйка. Разбъркайте, свалете желето от огъня и охладете под капака.

Вижте още

Recipe Reviews

Avarage Rating:
  • 0 / 10
Total Reviews:( 200 )

Leave a Review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *