- февруари 28, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Прегледа6 868
Ароматна, сладка, умерено гъст крем. Използвайте различни конфитюри или комбинирайте няколко вида, за да намерите своя перфектен вкус.
Съставки
Начин на приготвяне
Смесете 2 литра вода със сладко. По желание добавете подправки. Оставете да заври и оставете да къкри 3-5 минути. Цветът, вкусът и ароматът на желето ще зависят от вида конфитюр и подправки, които използвате.
Прецедете и върнете течността обратно в тенджерата. Плодове вече не са необходими. Оставете отново да заври.
Разбъркайте нишестето със 150 мл студена вода и изсипете в тенджера на тънка струйка. Разбъркайте, свалете желето от огъня и охладете под капака.
Вижте още





Кисел от сладко и нишесте
Съставки
Follow The Directions

Смесете 2 литра вода със сладко. По желание добавете подправки. Оставете да заври и оставете да къкри 3-5 минути. Цветът, вкусът и ароматът на желето ще зависят от вида конфитюр и подправки, които използвате.

Прецедете и върнете течността обратно в тенджерата. Плодове вече не са необходими. Оставете отново да заври.

Разбъркайте нишестето със 150 мл студена вода и изсипете в тенджера на тънка струйка. Разбъркайте, свалете желето от огъня и охладете под капака.
Коментирай