Дроб сарма от пилешки дробчета

Снимка: Супичка
  • Подготовка
    30 мин
  • Готвене
    40 мин
  • Порции
    4
  • View
    287

Ако обичате дроб сарма, но нямате агнешки дреболии, можете да използвате пилешки дробчета. Вариантът е достоен заместител на агнешката сарма.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Запържете зеления лук и измития ориз. Прибавете подправките.

    Стъпка 2

    Дробчетата измийте и нарежете на ситно. Запържете ги в същата мазнина до златисто.

    Стъпка 3

    Смесваме всички продукти в тава, доливаме вода в зависимост от вида на ориза и печем до готовност.

    Стъпка 4

    Заливаме дроб сърмата със заливката и печем, докато се образува коричка.

    Вижте още

    Recipe Reviews

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *