- януари 11, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна
-
Подготовка10
-
Готвене40
-
Порции6
-
Прегледа1 158
В сезона на туршиите бързо можем да реагираме, когато няма нищо за вечеря. Достатъчно е да посетим мазето и да се снабдим с една зелка от бидона и сме наполовина готови.
Съставки
Начин на приготвяне
Зелката се нарязва, добавя се олиото и се оставя да се задуши около 5-10 мин.
Добавя се ориза и след като поеме от мазнината се долива с зелевата вода, поръсвате с черен пипер.
Изсипвате в тавичка и печете на 180 градуса до готовност. Добре е да се покрие в фолио, за да не останат отгоре препечени зрънца ориз.
Вижте още
Кисело зеле с ориз на фурнa
Съставки
Follow The Directions
Зелката се нарязва, добавя се олиото и се оставя да се задуши около 5-10 мин.
Добавя се ориза и след като поеме от мазнината се долива с зелевата вода, поръсвате с черен пипер.
Изсипвате в тавичка и печете на 180 градуса до готовност. Добре е да се покрие в фолио, за да не останат отгоре препечени зрънца ориз.
Коментирай