- февруари 23, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Азиатска кухня
- Трудност: Лесна
-
Подготовка10 мин
-
Готвене20 мин
-
Порции3
-
Прегледа1 044
Важно е да изберете правилната леща в магазина. Потърсете червена леща. Инструкциите за готвене на опаковката ви съветват да я готвите около 20 минути.
Съставки
Начин на приготвяне
Поставете леща и нарязано месо в тенджера (ако използвате ребра, отделете месото от костта), покрийте с вода, сложете на котлона.
Накълцайте лука и го запържете в тиган. След като се запържи, добавете настърганите моркови към него и продължете да пържите.
Когато лещата е готова, добавете съдържанието на тигана в тенджерата и оставете да къкри за няколко минути.
Вижте още
Супа с пушено месо и леща
Съставки
Follow The Directions
Поставете леща и нарязано месо в тенджера (ако използвате ребра, отделете месото от костта), покрийте с вода, сложете на котлона.
Накълцайте лука и го запържете в тиган. След като се запържи, добавете настърганите моркови към него и продължете да пържите.
Когато лещата е готова, добавете съдържанието на тигана в тенджерата и оставете да къкри за няколко минути.
Коментирай