- февруари 28, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Азиатска кухня
- Трудност: Лесна
-
Подготовка10 мин
-
Готвене40 мин
-
Порции4
-
Прегледа5 354
Насладете се на богат вкус с приятни аромати на чесън и риган, както и ярки нотки на соев сос.
Съставки
Начин на приготвяне
Прекарайте чесъна през преса и запържете в тенджера с масло на умерен огън за 10-15 секунди.
Добавете нарязан зелен лук и гответе още 4-5 минути, като разбърквате от време на време. Оставете малко лук за сервиране.
Сложете картофи, нарязани на малки парченца, в същата тенджера, посолете, пипер и разбъркайте.
Залейте зеленчуците с вода, оставете да заври и варете 20-25 минути, докато картофите станат достатъчно меки.
Свалете супата от огъня и оставете за 10-15 минути. След това се смила с потапящ пасатор.
Добавете соев сос и риган. Оставете супата да заври и оставете да къкри на слаб среден огън още 4-5 минути. Ако супата е твърде гъста, добавете малко вода.
Преди сервиране поръсете ястието с лук, добавете малко сирене и растително масло.
Вижте още
Супа-пюре със зелен лук
Съставки
Follow The Directions
Прекарайте чесъна през преса и запържете в тенджера с масло на умерен огън за 10-15 секунди.
Добавете нарязан зелен лук и гответе още 4-5 минути, като разбърквате от време на време. Оставете малко лук за сервиране.
Сложете картофи, нарязани на малки парченца, в същата тенджера, посолете, пипер и разбъркайте.
Залейте зеленчуците с вода, оставете да заври и варете 20-25 минути, докато картофите станат достатъчно меки.
Свалете супата от огъня и оставете за 10-15 минути. След това се смила с потапящ пасатор.
Добавете соев сос и риган. Оставете супата да заври и оставете да къкри на слаб среден огън още 4-5 минути. Ако супата е твърде гъста, добавете малко вода.
Преди сервиране поръсете ястието с лук, добавете малко сирене и растително масло.
Коментирай