Снимка: Apostol Marev Marev
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    30 мин
  • Порции
    4
  • Прегледа
    1 040

Прасковките, които помним от детството си, се приготвят сравнително лесно, но недостатъкът им е, че свършват много бързо.

 

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Замесваме тесто и правим топчета колкото орех

    Стъпка 2

    Печем в умерена фурна до порозовяване

    Стъпка 3

    Издълбават се и се залепват по двойки с мармалад

    Стъпка 4

    Потапят се в жълта и червена боя

    Стъпка 5

    Веднага след това се овалват в захарта

    Стъпка 6

    Декорират се с клонче.

    Вижте още

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *