Печен карфиол

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    1 ч
  • Прегледа
    32 375

Интересна идея за тези, които обичат зеленчуците. Това ястие е много лесно за приготвяне, а хрупкавата пикантна коричка му придава пикантност.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Загрейте фурната до 180 ° C. Застелете лист хартия за печене.

    Стъпка 1

    Комбинирайте тахан, вода, лимонов сок, подправки и сол в гладка каша.

    Стъпка 2

    Отрежете листата и жилавата част на карфиола. Разтрийте маринатата по главата от всички страни.

    Стъпка 3

    Поставете зелето върху лист за печене и печете в предварително загрята фурна за 50-60 минути до златисто кафяво.

    Вижте още

    Recipe Reviews

    • majorsite

      Your writing is perfect and complete. majorsite However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

    Вашият отговор на majorsite Отказ

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *