- февруари 24, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Италианска кухня
- Трудност: Лесна
-
Подготовка15 мин
-
Готвене10 мин
-
Порции2
-
Прегледа17 625
Това мезе се приготвя за броени минути от това, което вече е в кухнята. Просто е невъзможно да се откъснете от него. Опитайте и вече няма да се налага да купувате чипс в магазина.
Съставки
Начин на приготвяне
Сварете макароните във вряща подсолена вода, докато омекнат, следвайки инструкциите на опаковката. Прехвърлете ги в гевгир и охладете леко.
Потопете макароните в брашно. Запържете ги в горещо растително масло до златисто кафяво за 2-3 минути.
Поръсете пастата със сол, сушен чесън или други подправки на вкус.
Вижте още
Паста чипс
Съставки
Follow The Directions
Сварете макароните във вряща подсолена вода, докато омекнат, следвайки инструкциите на опаковката. Прехвърлете ги в гевгир и охладете леко.
Потопете макароните в брашно. Запържете ги в горещо растително масло до златисто кафяво за 2-3 минути.
Поръсете пастата със сол, сушен чесън или други подправки на вкус.
Коментирай