Снимка: Супичка
  • Подготовка
    10
  • Готвене
    20
  • Порции
    4
  • Прегледа
    12 110

Никой не отказва вкусна палачинка с мед или шоколад. Ето как да си доставите и вие това удоволствие.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    В дълбока купа разбийте яйцата. Добавете солта, млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на хомогенна смес. Потсепенно прибавете и олиото.

    Стъпка 2

    В силно загрят тефлонов тиган поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на тигана.

    Стъпка 3

    Оставете да се пече до лекото отделяне на краищата на палачинката. Обърнете палачинката. След като връхчетата порозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.

    Стъпка 4

    Гарнирайте по ваш вкус

    Стъпка 5

    Вижте още

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *