- февруари 8, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна
-
Подготовка30 мин
-
Готвене40 мин
-
Порции4
-
Прегледа1 097
Ако обичате дроб сарма, но нямате агнешки дреболии, можете да използвате пилешки дробчета. Вариантът е достоен заместител на агнешката сарма.
Съставки
Начин на приготвяне
Запържете зеления лук и измития ориз. Прибавете подправките.
Дробчетата измийте и нарежете на ситно. Запържете ги в същата мазнина до златисто.
Смесваме всички продукти в тава, доливаме вода в зависимост от вида на ориза и печем до готовност.
Заливаме дроб сърмата със заливката и печем, докато се образува коричка.
Вижте още
Дроб сарма от пилешки дробчета
Съставки
Follow The Directions
Запържете зеления лук и измития ориз. Прибавете подправките.
Дробчетата измийте и нарежете на ситно. Запържете ги в същата мазнина до златисто.
Смесваме всички продукти в тава, доливаме вода в зависимост от вида на ориза и печем до готовност.
Заливаме дроб сърмата със заливката и печем, докато се образува коричка.
Коментирай