Add Recipe

Сърца от бутер тесто с ягоди и шоколад

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    15 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    3 People
  • Преглеждания
    120

Просто придайте на обичайните пухчета първоначалната си форма и те ще станат още по-апетитни. Зарадвайте любимия си с тях!

Съставки

Начин на приготвяне

1 Стъпка

Поръсете брашно върху масата и разточете тестото на тънък слой.

2 Стъпка

Изрежете сърцата от тестото с помощта на специален нож. Намачкайте останалото тесто, загрейте го отново и изрежете заготовките. Броят на сърцата трябва да е четен.

3 Стъпка

Поставете половината от заготовките върху лист за печене. Оставете място между сърцата.

4 Стъпка

Без да стигате до ръба, намажете всяко парче с шоколадов крем. Ако кремът е много гъст, можете да го поставите само в микровълнова фурна, за да го разпределите.

5 Стъпка

Поставете приблизително същото количество сладко върху крема

6 Стъпка

Вместо ягодово сладко можете да използвате пресни плодове. Те трябва да бъдат нарязани на ситно и смесени с малко захар и нишесте.

7 Стъпка

Покрийте с останалите сърца от тесто и фиксирайте краищата, като ги натиснете с ръба на вилица.

8 Стъпка

Разбийте яйцето с вода и намажете тестото с четка. Направете кръстообразни разрези в средата, за да може въздухът да излиза.

9 Стъпка

Печете при 220 ° C за 12-14 минути, докато сърцата станат златистокафяви.

Вижте още

Leave a Review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.