- февруари 28, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Подготовка15 мин
-
Готвене20 мин
-
Порции3
-
Прегледа1 088
Просто придайте на обичайните пухчета първоначалната си форма и те ще станат още по-апетитни. Зарадвайте любимия си с тях!
Съставки
Начин на приготвяне
Поръсете брашно върху масата и разточете тестото на тънък слой.
Изрежете сърцата от тестото с помощта на специален нож. Намачкайте останалото тесто, загрейте го отново и изрежете заготовките. Броят на сърцата трябва да е четен.
Поставете половината от заготовките върху лист за печене. Оставете място между сърцата.
Без да стигате до ръба, намажете всяко парче с шоколадов крем. Ако кремът е много гъст, можете да го поставите само в микровълнова фурна, за да го разпределите.
Поставете приблизително същото количество сладко върху крема
Вместо ягодово сладко можете да използвате пресни плодове. Те трябва да бъдат нарязани на ситно и смесени с малко захар и нишесте.
Покрийте с останалите сърца от тесто и фиксирайте краищата, като ги натиснете с ръба на вилица.
Разбийте яйцето с вода и намажете тестото с четка. Направете кръстообразни разрези в средата, за да може въздухът да излиза.
Печете при 220 ° C за 12-14 минути, докато сърцата станат златистокафяви.
Вижте още





Сърца от бутер тесто с ягоди и шоколад
Съставки
Follow The Directions

Поръсете брашно върху масата и разточете тестото на тънък слой.

Изрежете сърцата от тестото с помощта на специален нож. Намачкайте останалото тесто, загрейте го отново и изрежете заготовките. Броят на сърцата трябва да е четен.

Поставете половината от заготовките върху лист за печене. Оставете място между сърцата.

Без да стигате до ръба, намажете всяко парче с шоколадов крем. Ако кремът е много гъст, можете да го поставите само в микровълнова фурна, за да го разпределите.

Поставете приблизително същото количество сладко върху крема

Вместо ягодово сладко можете да използвате пресни плодове. Те трябва да бъдат нарязани на ситно и смесени с малко захар и нишесте.

Покрийте с останалите сърца от тесто и фиксирайте краищата, като ги натиснете с ръба на вилица.

Разбийте яйцето с вода и намажете тестото с четка. Направете кръстообразни разрези в средата, за да може въздухът да излиза.

Печете при 220 ° C за 12-14 минути, докато сърцата станат златистокафяви.
Коментирай