Сърца от бутер тесто с ягоди и шоколад

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    15 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    3
  • View
    317

Просто придайте на обичайните пухчета първоначалната си форма и те ще станат още по-апетитни. Зарадвайте любимия си с тях!

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Поръсете брашно върху масата и разточете тестото на тънък слой.

    Стъпка 2

    Изрежете сърцата от тестото с помощта на специален нож. Намачкайте останалото тесто, загрейте го отново и изрежете заготовките. Броят на сърцата трябва да е четен.

    Стъпка 3

    Поставете половината от заготовките върху лист за печене. Оставете място между сърцата.

    Стъпка 4

    Без да стигате до ръба, намажете всяко парче с шоколадов крем. Ако кремът е много гъст, можете да го поставите само в микровълнова фурна, за да го разпределите.

    Стъпка 5

    Поставете приблизително същото количество сладко върху крема

    Стъпка 6

    Вместо ягодово сладко можете да използвате пресни плодове. Те трябва да бъдат нарязани на ситно и смесени с малко захар и нишесте.

    Стъпка 7

    Покрийте с останалите сърца от тесто и фиксирайте краищата, като ги натиснете с ръба на вилица.

    Стъпка 8

    Разбийте яйцето с вода и намажете тестото с четка. Направете кръстообразни разрези в средата, за да може въздухът да излиза.

    Стъпка 9

    Печете при 220 ° C за 12-14 минути, докато сърцата станат златистокафяви.

    Вижте още

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *