Add Recipe

Супа с пушено месо и леща

Снимки: lifehacker.ru
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    3 People
  • Преглеждания
    117

Важно е да изберете правилната леща в магазина. Потърсете червена леща. Инструкциите за готвене на опаковката ви съветват да я готвите около 20 минути.

Съставки

Начин на приготвяне

1 Стъпка

Поставете леща и нарязано месо в тенджера (ако използвате ребра, отделете месото от костта), покрийте с вода, сложете на котлона.

2 Стъпка

Накълцайте лука и го запържете в тиган. След като се запържи, добавете настърганите моркови към него и продължете да пържите.

3 Стъпка

Когато лещата е готова, добавете съдържанието на тигана в тенджерата и оставете да къкри за няколко минути.

4 Стъпка

Вижте още

Recipe Reviews

Avarage Rating:
  • 0 / 10
Total Reviews:( 1 )

Leave a Review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *