Супа с пушено месо и леща

Снимки: lifehacker.ru
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    3
  • Прегледа
    1 024

Важно е да изберете правилната леща в магазина. Потърсете червена леща. Инструкциите за готвене на опаковката ви съветват да я готвите около 20 минути.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Поставете леща и нарязано месо в тенджера (ако използвате ребра, отделете месото от костта), покрийте с вода, сложете на котлона.

    Стъпка 2

    Накълцайте лука и го запържете в тиган. След като се запържи, добавете настърганите моркови към него и продължете да пържите.

    Стъпка 3

    Когато лещата е готова, добавете съдържанието на тигана в тенджерата и оставете да къкри за няколко минути.

    Стъпка 4

    Вижте още

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *