Свинско в сос от нар

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    30 мин
  • Готвене
    30 мин
  • Порции
    3
  • View
    719

Можете да изберете каквато и да е като гарнитура за това ястие. Ако имате време, направете ориз, те се съчетават добре със сладостта на соса от нар.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Нарежете свинското месо на ситно, за да стане по-бързо.

    Стъпка 2

    Запържете го в олио заедно с лука до полуготовност.

    Стъпка 3

    Добавете соса от нар и малко вода към тигана, за да къкри.

    Стъпка 4

    Ако сосът от нар не е кисел, изстискайте малко лимонов сок в свинското месо, вашата цел е ястието да бъде не просто сладко, а сладко и кисело.

    Стъпка 5

    И не забравяйте да добавите сол.

    Вижте още

    Recipe Reviews

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *