- февруари 23, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Азиатска кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка30 мин
-
Готвене30 мин
-
Порции3
-
Прегледа2 143
Можете да изберете каквато и да е като гарнитура за това ястие. Ако имате време, направете ориз, те се съчетават добре със сладостта на соса от нар.
Съставки
Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на ситно, за да стане по-бързо.
Запържете го в олио заедно с лука до полуготовност.
Добавете соса от нар и малко вода към тигана, за да къкри.
Ако сосът от нар не е кисел, изстискайте малко лимонов сок в свинското месо, вашата цел е ястието да бъде не просто сладко, а сладко и кисело.
И не забравяйте да добавите сол.
Вижте още





Свинско в сос от нар
Съставки
Follow The Directions

Нарежете свинското месо на ситно, за да стане по-бързо.

Запържете го в олио заедно с лука до полуготовност.

Добавете соса от нар и малко вода към тигана, за да къкри.

Ако сосът от нар не е кисел, изстискайте малко лимонов сок в свинското месо, вашата цел е ястието да бъде не просто сладко, а сладко и кисело.

И не забравяйте да добавите сол.
Коментирай