Свински ребра, печени в бира

pixabay
  • Прегледа
    308

Свинските ребра, мариновани в бира, се сервират като гарнитура и предястие. Ребрата се мариноват за една нощ и благодарение на дългото варене в тъмна бира, месото става много крехко и с хрупкава коричка

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Изплакнете свинските ребра и ги подсушете с хартиена кърпа.

    Стъпка 2

    Настържете джинджифила на ситно ренде. Добавете горчица, мед, мащерка, черен пипер и сол. Разбъркайте.

    Стъпка 3

    Разтрийте тази смес върху ребрата и охладете за една нощ.

    Стъпка 4

    След това поставете ребрата във форма и ги залейте с бира. Покрийте с фолио и печете на 180 градуса за един час. След това отстранете фолиото, намажете ребрата с кетчуп и печете още 30 минути.

    Стъпка 5

    По желание нарежете ребрата на порции.

    Вижте още

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *