- октомври 17, 2023
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Прегледа137
Свинските ребра, мариновани в бира, се сервират като гарнитура и предястие. Ребрата се мариноват за една нощ и благодарение на дългото варене в тъмна бира, месото става много крехко и с хрупкава коричка
Съставки
Начин на приготвяне
Изплакнете свинските ребра и ги подсушете с хартиена кърпа.
Настържете джинджифила на ситно ренде. Добавете горчица, мед, мащерка, черен пипер и сол. Разбъркайте.
Разтрийте тази смес върху ребрата и охладете за една нощ.
След това поставете ребрата във форма и ги залейте с бира. Покрийте с фолио и печете на 180 градуса за един час. След това отстранете фолиото, намажете ребрата с кетчуп и печете още 30 минути.
По желание нарежете ребрата на порции.
Вижте още





Свински ребра, печени в бира
Съставки
Follow The Directions

Изплакнете свинските ребра и ги подсушете с хартиена кърпа.

Настържете джинджифила на ситно ренде. Добавете горчица, мед, мащерка, черен пипер и сол. Разбъркайте.

Разтрийте тази смес върху ребрата и охладете за една нощ.

След това поставете ребрата във форма и ги залейте с бира. Покрийте с фолио и печете на 180 градуса за един час. След това отстранете фолиото, намажете ребрата с кетчуп и печете още 30 минути.

По желание нарежете ребрата на порции.
Коментирай