- март 8, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Прегледа1 034
Акцентът в тази многослойна салата с пиле и гъби са ярките цветове. Те се нуждаят само от яйчен белтък и червено зеле. И никакви багрила!
Съставки
Начин на приготвяне
Сварете картофите и морковите за 25-30 минути, яйцата за 10 минути. Охладете и почистете.
Отделете белтъците от жълтъците. Поставете един протеин в хладилника. Останалите белтъци, зеленчуци и сирене настържете отделно на едро ренде, а жълтъците на ситно ренде. Оставете малко моркови за украса.
Нарежете пилето и гъбите на ситно.
В купа за салата сложете слоеве картофи, пиле, гъби, моркови, сирене, обикновени протеини. Намажете всеки слой с майонеза или покрийте с мрежа от него. Отгоре се поръсва с жълтъци. Добавете малко сол към зеленчуковите и протеиновите слоеве. пет. Оставете събраната салата в хладилник за 2-3 часа.
15–20 минути, преди да вземете салатата, нарежете зелето в блендер, изцедете сока от получената маса и разбъркайте с вода.
Настържете на едро останалия белтък и залейте със зелев сок. Оставете го да действа 10 минути. След това отцедете в гевгир за 5 минути.
Използвайки цветния протеин, подредете три зюмбюла върху салатата. Нарежете перата на лука по дължина на половинки и направете стъбла и листа от тях. Оформете панделка от морковите в долната част на букета.
Вижте още





Салата „Букет от зюмбюли“
Съставки
Follow The Directions

Сварете картофите и морковите за 25-30 минути, яйцата за 10 минути. Охладете и почистете.

Отделете белтъците от жълтъците. Поставете един протеин в хладилника. Останалите белтъци, зеленчуци и сирене настържете отделно на едро ренде, а жълтъците на ситно ренде. Оставете малко моркови за украса.

Нарежете пилето и гъбите на ситно.

В купа за салата сложете слоеве картофи, пиле, гъби, моркови, сирене, обикновени протеини. Намажете всеки слой с майонеза или покрийте с мрежа от него. Отгоре се поръсва с жълтъци. Добавете малко сол към зеленчуковите и протеиновите слоеве. пет. Оставете събраната салата в хладилник за 2-3 часа.

15–20 минути, преди да вземете салатата, нарежете зелето в блендер, изцедете сока от получената маса и разбъркайте с вода.

Настържете на едро останалия белтък и залейте със зелев сок. Оставете го да действа 10 минути. След това отцедете в гевгир за 5 минути.

Използвайки цветния протеин, подредете три зюмбюла върху салатата. Нарежете перата на лука по дължина на половинки и направете стъбла и листа от тях. Оформете панделка от морковите в долната част на букета.
Коментирай