- януари 27, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка10 мин
-
Готвене30 мин
-
Порции4
-
Прегледа717
Прасковките, които помним от детството си, се приготвят сравнително лесно, но недостатъкът им е, че свършват много бързо.
Съставки
Начин на приготвяне
Стъпка 1
Замесваме тесто и правим топчета колкото орех
Стъпка 2
Печем в умерена фурна до порозовяване
Стъпка 3
Издълбават се и се залепват по двойки с мармалад
Стъпка 4
Потапят се в жълта и червена боя
Стъпка 5
Веднага след това се овалват в захарта
Стъпка 6
Декорират се с клонче.
Вижте още





Прасковки
Съставки
Follow The Directions
Стъпка 1

Замесваме тесто и правим топчета колкото орех
Стъпка 2

Печем в умерена фурна до порозовяване
Стъпка 3

Издълбават се и се залепват по двойки с мармалад
Стъпка 4

Потапят се в жълта и червена боя
Стъпка 5

Веднага след това се овалват в захарта
Стъпка 6

Декорират се с клонче.
Коментирай