- септември 15, 2023
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Трудност: Лесна

-
Прегледа291
Основното в това ястие е да приготвите добра марината и да не изсушите месото. Тогава се оказва сочно и вкусно. Пилешките гърди на скара вървят добре с пресни зеленчуци.
Съставки
Начин на приготвяне
Разрежете всяко филе на две части. Покрийте всяко парче със стреч фолио и леко очукайте дебелата част.
В купа се смесват кетчуп, горчица, подправка, черен пипер и малко сол.
Намажете филето с марината и добавете нарязания на кръгчета лук. Оставете месото да се маринова в хладилника за 1,5-2 часа. Месото може да се маринова и за по-дълго време.
След това го поставете върху скарата. Печете до готовност, като обръщате на скарата.
Проверете готовността, като пробиете ръба на филето с нож, от който трябва да изтече бистър сок.
Вижте още





Пилешки гърди на скара: рецепта за пикник
Съставки
Follow The Directions

Разрежете всяко филе на две части. Покрийте всяко парче със стреч фолио и леко очукайте дебелата част.

В купа се смесват кетчуп, горчица, подправка, черен пипер и малко сол.

Намажете филето с марината и добавете нарязания на кръгчета лук. Оставете месото да се маринова в хладилника за 1,5-2 часа. Месото може да се маринова и за по-дълго време.

След това го поставете върху скарата. Печете до готовност, като обръщате на скарата.

Проверете готовността, като пробиете ръба на филето с нож, от който трябва да изтече бистър сок.
Коментирай