- март 18, 2021
- от Recepta bg
- 1 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Балканска кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка10 мин
-
Готвене1 ч
-
Прегледа25 641
Интересна идея за тези, които обичат зеленчуците. Това ястие е много лесно за приготвяне, а хрупкавата пикантна коричка му придава пикантност.
Съставки
Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 180 ° C. Застелете лист хартия за печене.
Комбинирайте тахан, вода, лимонов сок, подправки и сол в гладка каша.
Отрежете листата и жилавата част на карфиола. Разтрийте маринатата по главата от всички страни.
Поставете зелето върху лист за печене и печете в предварително загрята фурна за 50-60 минути до златисто кафяво.
Вижте още





Коментирай Отказ
Печен карфиол
Съставки
Follow The Directions
Загрейте фурната до 180 ° C. Застелете лист хартия за печене.

Комбинирайте тахан, вода, лимонов сок, подправки и сол в гладка каша.

Отрежете листата и жилавата част на карфиола. Разтрийте маринатата по главата от всички страни.

Поставете зелето върху лист за печене и печете в предварително загрята фурна за 50-60 минути до златисто кафяво.
Recipe Reviews