Add Recipe

Печен карфиол

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    1 ч
  • Преглеждания
    1 662

Интересна идея за тези, които обичат зеленчуците. Това ястие е много лесно за приготвяне, а хрупкавата пикантна коричка му придава пикантност.

Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 180 ° C. Застелете лист хартия за печене.

1 Стъпка

Комбинирайте тахан, вода, лимонов сок, подправки и сол в гладка каша.

2 Стъпка

Отрежете листата и жилавата част на карфиола. Разтрийте маринатата по главата от всички страни.

3 Стъпка

Поставете зелето върху лист за печене и печете в предварително загрята фурна за 50-60 минути до златисто кафяво.

Вижте още

Recipe Reviews

Avarage Rating:
  • 0 / 10
Total Reviews:( 137 )

Leave a Review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.