Печен карфиол

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    1 ч
  • View
    23 165

Интересна идея за тези, които обичат зеленчуците. Това ястие е много лесно за приготвяне, а хрупкавата пикантна коричка му придава пикантност.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Загрейте фурната до 180 ° C. Застелете лист хартия за печене.

    Стъпка 1

    Комбинирайте тахан, вода, лимонов сок, подправки и сол в гладка каша.

    Стъпка 2

    Отрежете листата и жилавата част на карфиола. Разтрийте маринатата по главата от всички страни.

    Стъпка 3

    Поставете зелето върху лист за печене и печете в предварително загрята фурна за 50-60 минути до златисто кафяво.

    Вижте още

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *