- януари 15, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка10
-
Готвене20
-
Порции4
-
Прегледа11 646
Никой не отказва вкусна палачинка с мед или шоколад. Ето как да си доставите и вие това удоволствие.
Съставки
Начин на приготвяне
В дълбока купа разбийте яйцата. Добавете солта, млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на хомогенна смес. Потсепенно прибавете и олиото.
В силно загрят тефлонов тиган поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на тигана.
Оставете да се пече до лекото отделяне на краищата на палачинката. Обърнете палачинката. След като връхчетата порозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.
Гарнирайте по ваш вкус
Вижте още





Палачинки
Съставки
Follow The Directions

В дълбока купа разбийте яйцата. Добавете солта, млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на хомогенна смес. Потсепенно прибавете и олиото.

В силно загрят тефлонов тиган поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на тигана.

Оставете да се пече до лекото отделяне на краищата на палачинката. Обърнете палачинката. След като връхчетата порозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.

Гарнирайте по ваш вкус

Коментирай