Обикновена топла салата от гъби

Снимка: lifehacker.ru
  • Порции
    2
  • View
    482

Лесен за приготвяне, но оригинален вариант за любителите на гъбите. Тук те успешно се допълват от ароматен чесън и пикантна рукола.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Изплакнете гъбите и ги разрежете по дължина на 4 парчета.

    Стъпка 2

    Обелете и нарежете чесъна на ситно.

    Стъпка 3

    Загрейте 1 супена лъжица масло в тиган и запържете гъбите до омекване за 3-4 минути.

    Стъпка 4

    Когато в тигана останат около 2-3 супени лъжици сок от гъбите, към тях добавете чесън, олио, оцет, сол и черен пипер.

    Стъпка 5

    Изключете котлона и оставете гъбите леко да се охладят в тигана, след което комбинирайте с марулята. Поръсете сусам върху ястието.

    Вижте още

    Recipe Reviews

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *