- февруари 28, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Азиатска кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка10 мин
-
Готвене35 мин
-
Порции3
-
Прегледа14 146
Благодарение на добавеното брашно и сирене, пържената лучена супа е кадифена и нежна.
Съставки
Начин на приготвяне
Нарежете лука на половинки или четвъртинки.
В тенджера загрейте маслото на средно силен огън. Добавете лука, разбъркайте и оставете да къкри за около 25 минути.
Поръсете брашното върху лука, разбъркайте и гответе още 2-3 минути.
Изсипете бульона в тенджера, оставете да заври. Добавете изварата и варете около 15 минути.
Подправете супата със сол и черен пипер 5 минути преди сваляне от огъня.
Добавете магданоз и крутони преди сервиране.
Вижте още





Лучена супа с извара
Съставки
Follow The Directions

Нарежете лука на половинки или четвъртинки.

В тенджера загрейте маслото на средно силен огън. Добавете лука, разбъркайте и оставете да къкри за около 25 минути.

Поръсете брашното върху лука, разбъркайте и гответе още 2-3 минути.

Изсипете бульона в тенджера, оставете да заври. Добавете изварата и варете около 15 минути.

Подправете супата със сол и черен пипер 5 минути преди сваляне от огъня.

Добавете магданоз и крутони преди сервиране.
Коментирай