Add Recipe

Лучена супа с извара

Снимка: lifehacker.ru
  • Подготовка
    10 мин
  • Готвене
    35 мин
  • Порции
    3 People
  • Преглеждания
    870

Благодарение на добавеното брашно и сирене, пържената лучена супа е кадифена и нежна.

Съставки

Начин на приготвяне

1 Стъпка

Нарежете лука на половинки или четвъртинки.

2 Стъпка

В тенджера загрейте маслото на средно силен огън. Добавете лука, разбъркайте и оставете да къкри за около 25 минути.

3 Стъпка

Поръсете брашното върху лука, разбъркайте и гответе още 2-3 минути.

4 Стъпка

Изсипете бульона в тенджера, оставете да заври. Добавете изварата и варете около 15 минути.

5 Стъпка

Подправете супата със сол и черен пипер 5 минути преди сваляне от огъня.

6 Стъпка

Добавете магданоз и крутони преди сервиране.

Вижте още

Recipe Reviews

Avarage Rating:
  • 0 / 10
Total Reviews:( 121 )

Leave a Review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.