- февруари 28, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Азиатска кухня
- Трудност: Лесна

-
Порции4
-
Прегледа2 321
Кимион, чили, джинджифил и чесън придават на това мароканско ястие прекрасен пикантен вкус, докато лещата го прави вкусно и питателно. Една порция супа съдържа 238 kcal, 11 g протеин, 7 g мазнини и 34 g въглехидрати.
Съставки
Начин на приготвяне
Настържете морковите на едро ренде.
Леко запечете кимиона и чилито в сух тиган.
Добавете масло, джинджифил, чесън, леща, моркови, бульон и мляко.
Оставете да заври и гответе около 15 минути.
Пасирайте супата с блендер. Добавете сол.
Преди сервиране гарнирайте супата с кисело мляко, поръсете с чили и билки.
Вижте още





Крем супа с червена леща
Съставки
Follow The Directions

Настържете морковите на едро ренде.

Леко запечете кимиона и чилито в сух тиган.

Добавете масло, джинджифил, чесън, леща, моркови, бульон и мляко.

Оставете да заври и гответе около 15 минути.

Пасирайте супата с блендер. Добавете сол.

Преди сервиране гарнирайте супата с кисело мляко, поръсете с чили и билки.
Коментирай