- февруари 8, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка30 мин
-
Готвене30 мин
-
Порции4
-
Прегледа777
Пресните картофи са изтинска амброзия за душата. Използвайте всеки удобен случай да ги приготвите по свой любим наичин. Ето една идея.
Съставки
Начин на приготвяне
Кипнете картофите за 30 минути в дълбок съд с вода. След това ги измийте добре 1 по 1 на течаща вода.
Нарежете картофите на половинки и ги наредете в намазнената тава. Залейте ги с вода, олио и овкусете със сол. Картофите се пекат на 250 градуса 30 минути.
Майонезата се разбива заедно с прясното мляко. Добавя се настърганото сирене. Изпечените картофи се поливат отгоре с млечния сос и се поднасят с пресен магданоз.
Вижте още





Картофи с млечен сос
Съставки
Follow The Directions

Кипнете картофите за 30 минути в дълбок съд с вода. След това ги измийте добре 1 по 1 на течаща вода.

Нарежете картофите на половинки и ги наредете в намазнената тава. Залейте ги с вода, олио и овкусете със сол. Картофите се пекат на 250 градуса 30 минути.

Майонезата се разбива заедно с прясното мляко. Добавя се настърганото сирене. Изпечените картофи се поливат отгоре с млечния сос и се поднасят с пресен магданоз.
Коментирай