Картофи с млечен сос

Снимка: Pixabay
  • Подготовка
    30 мин
  • Готвене
    30 мин
  • Порции
    4
  • View
    322

Пресните картофи са изтинска амброзия за душата. Използвайте всеки удобен случай да ги приготвите по свой любим наичин. Ето една идея.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Стъпка 1

    Кипнете картофите за 30 минути в дълбок съд с вода. След това ги измийте добре 1 по 1 на течаща вода.

    Стъпка 2

    Нарежете картофите на половинки и ги наредете в намазнената тава. Залейте ги с вода, олио и овкусете със сол. Картофите се пекат на 250 градуса 30 минути.

    Стъпка 3

    Майонезата се разбива заедно с прясното мляко. Добавя се настърганото сирене. Изпечените картофи се поливат отгоре с млечния сос и се поднасят с пресен магданоз.

    Вижте още

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *