Картофена салата с яйца и ароматни подправки

Снимка: Готвач
  • Подготовка
    15 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    3
  • Прегледа
    1 233

Една салата никога не е излишна на масата, а ако е достатъчно вкусна и ароматна, изживяването ще е несравнимо.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Картофите се сваряват в подсолена вода, белят се и след като изстинат, се нарязват на едри кубчета.

    Стъпка 1

    Твърдо сварените яйца и лукът се нарязват и се слагат в дълбока купа. Нарязаният магданоз, заедно с балсамовия оцет се добавят към тях.

    Стъпка 2

    Всички съставки се разбъркват добре. Разредете горчицата с водата и добавете зехтина, каперсите. Съберете всичко в купата и овкусете със солта и пипера.

    Стъпка 3

    Картофите се прибавят накрая към готовия сос, след което всички продукти се разбъркват заедно. Оставя се салатата да се охлади за около 2 часа в хладилник

    Вижте още

    Recipe Reviews

    • 성인망가

      The article has truly peaked my interest. I will take a note of your site and keep checking for new information about once per week have learn several just right stuff here „성인망가 I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really
      nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come backlater on. Cheers!!!

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *