- февруари 1, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка15 мин
-
Готвене20 мин
-
Порции3
-
Прегледа853
Една салата никога не е излишна на масата, а ако е достатъчно вкусна и ароматна, изживяването ще е несравнимо.
Съставки
Начин на приготвяне
Картофите се сваряват в подсолена вода, белят се и след като изстинат, се нарязват на едри кубчета.
Твърдо сварените яйца и лукът се нарязват и се слагат в дълбока купа. Нарязаният магданоз, заедно с балсамовия оцет се добавят към тях.
Всички съставки се разбъркват добре. Разредете горчицата с водата и добавете зехтина, каперсите. Съберете всичко в купата и овкусете със солта и пипера.
Картофите се прибавят накрая към готовия сос, след което всички продукти се разбъркват заедно. Оставя се салатата да се охлади за около 2 часа в хладилник
Вижте още





Коментирай Отказ
Картофена салата с яйца и ароматни подправки
Съставки
Follow The Directions
Картофите се сваряват в подсолена вода, белят се и след като изстинат, се нарязват на едри кубчета.

Твърдо сварените яйца и лукът се нарязват и се слагат в дълбока купа. Нарязаният магданоз, заедно с балсамовия оцет се добавят към тях.

Всички съставки се разбъркват добре. Разредете горчицата с водата и добавете зехтина, каперсите. Съберете всичко в купата и овкусете със солта и пипера.

Картофите се прибавят накрая към готовия сос, след което всички продукти се разбъркват заедно. Оставя се салатата да се охлади за около 2 часа в хладилник
Recipe Reviews