Картофена салата с яйца и ароматни подправки

Снимка: Готвач
  • Подготовка
    15 мин
  • Готвене
    20 мин
  • Порции
    3
  • View
    336

Една салата никога не е излишна на масата, а ако е достатъчно вкусна и ароматна, изживяването ще е несравнимо.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Картофите се сваряват в подсолена вода, белят се и след като изстинат, се нарязват на едри кубчета.

    Стъпка 1

    Твърдо сварените яйца и лукът се нарязват и се слагат в дълбока купа. Нарязаният магданоз, заедно с балсамовия оцет се добавят към тях.

    Стъпка 2

    Всички съставки се разбъркват добре. Разредете горчицата с водата и добавете зехтина, каперсите. Съберете всичко в купата и овкусете със солта и пипера.

    Стъпка 3

    Картофите се прибавят накрая към готовия сос, след което всички продукти се разбъркват заедно. Оставя се салатата да се охлади за около 2 часа в хладилник

    Вижте още

    Recipe Reviews

    Leave a Review

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *