Вратни пържоли с марината

Снимка: Pixabay
  • Подготовка
    30 мин
  • Готвене
    15 мин
  • Порции
    4
  • Прегледа
    1 217

Винаги съм харесвала бързите и вкусни ястия, които можеш да приготвиш веднага след като се прибереш от работа. Те не изискват много време и усилия и е истинско усоволствие да ги консумираш след дългия и напрегнат работен ден. Сочните мариновани вратни пържолки са едно от тях. Нужно е да предвидите, че на следващия ден те ща са в менюето ви и да ги мариновате.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Нарежете месото на дебели пържоли.

    Стъпка 1

    Цепнете всяка пържола в краищата леко и леко начукайте. В купа разбъркайте подправките, ако е необходимо, добавете 2 с.л вода или бира.

    Стъпка 2

    Сложете пържолите в маринатата и хубаво ги омесете, покрийте с фолио и оставете в хладилника за едно денонощие.

    Стъпка 3

    Печете ги на добре загрята скара

    Вижте още

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *