- февруари 8, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка30 мин
-
Готвене15 мин
-
Порции4
-
Прегледа1 049
Винаги съм харесвала бързите и вкусни ястия, които можеш да приготвиш веднага след като се прибереш от работа. Те не изискват много време и усилия и е истинско усоволствие да ги консумираш след дългия и напрегнат работен ден. Сочните мариновани вратни пържолки са едно от тях. Нужно е да предвидите, че на следващия ден те ща са в менюето ви и да ги мариновате.
Съставки
Начин на приготвяне
Нарежете месото на дебели пържоли.
Цепнете всяка пържола в краищата леко и леко начукайте. В купа разбъркайте подправките, ако е необходимо, добавете 2 с.л вода или бира.
Сложете пържолите в маринатата и хубаво ги омесете, покрийте с фолио и оставете в хладилника за едно денонощие.
Печете ги на добре загрята скара
Вижте още





Вратни пържоли с марината
Съставки
Follow The Directions
Нарежете месото на дебели пържоли.

Цепнете всяка пържола в краищата леко и леко начукайте. В купа разбъркайте подправките, ако е необходимо, добавете 2 с.л вода или бира.

Сложете пържолите в маринатата и хубаво ги омесете, покрийте с фолио и оставете в хладилника за едно денонощие.

Печете ги на добре загрята скара
Коментирай