Снимка: Фейсбук
  • Подготовка
    20
  • Готвене
    20
  • Порции
    6
  • Прегледа
    35 264

Сигурно мнозина от вас си спомнят с умиление за тези прекрасни сладки, които бабите ни приготвяха. Е, рецептата продължава да се предава от поколение на поколение.

Съставки

    Начин на приготвяне

    Разбърквате продуктите до получаване на твърдо тесто.

    Стъпка 1

    Разточете тестото и с помощта на чашка, го нарежете на кръгчета.

    Стъпка 2

    В центъра на всяко кръгче поставете парче локум и сгънете наполовина. Притиснете краищета с вилица.

    Стъпка 3

    Пекат се във фурната на 180 градуса до порозовяване.

    Стъпка 4

    Поръсете ги с пудра захар докато са още топли.

    Вижте още

    Коментирай

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *