- януари 15, 2021
- от Recepta bg
- 0 харесвания
- 0 / 5
- Кухня: Национална кухня
- Трудност: Лесна

-
Подготовка20
-
Готвене20
-
Порции6
-
Прегледа34 398
Сигурно мнозина от вас си спомнят с умиление за тези прекрасни сладки, които бабите ни приготвяха. Е, рецептата продължава да се предава от поколение на поколение.
Съставки
Начин на приготвяне
Разбърквате продуктите до получаване на твърдо тесто.
Разточете тестото и с помощта на чашка, го нарежете на кръгчета.
В центъра на всяко кръгче поставете парче локум и сгънете наполовина. Притиснете краищета с вилица.
Пекат се във фурната на 180 градуса до порозовяване.
Поръсете ги с пудра захар докато са още топли.
Вижте още





Виненки
Съставки
Follow The Directions
Разбърквате продуктите до получаване на твърдо тесто.

Разточете тестото и с помощта на чашка, го нарежете на кръгчета.

В центъра на всяко кръгче поставете парче локум и сгънете наполовина. Притиснете краищета с вилица.

Пекат се във фурната на 180 градуса до порозовяване.

Поръсете ги с пудра захар докато са още топли.
Коментирай