Вземам най-простите съставки и ги готвя във фурната.
Много хора смятат пилешкото месо за по-здравословно от свинското, телешкото и агнешкото. Защо хората имат това мнение? Най-вероятно стереотипът за здравословното пилешко месо се е
Задушено свинско с черен пипер
Крехко месо в съчетание със зеленчуци и сосът, който се образува при задушаване, няма да ви оставят безразлични. Ястието върви с всякакви гарнитури. Ще ви
Свински ребра, печени в бира
Свинските ребра, мариновани в бира, се сервират като гарнитура и предястие. Ребрата се мариноват за една нощ и благодарение на дългото варене в тъмна бира,
Пилешки гърди на скара: рецепта за пикник
Основното в това ястие е да приготвите добра марината и да не изсушите месото. Тогава се оказва сочно и вкусно. Пилешките гърди на скара вървят
Пилешко филе в горчица
За да приготвите вкусно пилешко филе, ви трябват няколко прости съставки и малко време. Благодарение на горчицата ястието придобива нов вкус и аромат. Сосовете, подходящи
Пилешко филе с чесън в мед и соев
Рецептата е обилно, питателно ястие, което се приготвя бързо и лесно. Парчета пилешко месо се овалват в брашно, запържват се и след това се задушават
Запеканка от картофи и кайма
Картофи с кайма на фурна – бързо и лесно ястие за обилен обяд. От най-простите продукти ще получите необичайна гювеч. Това ястие съчетава гарнитура от
Свинско в сос от нар
Можете да изберете каквато и да е като гарнитура за това ястие. Ако имате време, направете ориз, те се съчетават добре със сладостта на соса
Пилешко филе с ананас, карфиол и броколи
Ястието не изисква гарнитура, но ако наистина искате, сварете ориз.
Гювечета по хайдушки
Гювечетата са идеалната идея, когато искаме да разнообразим мянюто си. Продуктите, които се използват, често са според наличното в хладилника. Ето и едни по-солидни гювечета.